23 МАЙ – ДИПЛОМИРАНЕ ВИПУСК 2018

 

На 23 май (вторник) от 10.00 часа, в Учебен драматичен театър на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, ще се състои тържествената церемония по дипломирането на Випуск 2018, която се посвещава на 100-годишнината от рождението на Гриша Островски.

Близо 120 бакалаври и магистри от факултет „Сценични изкуства“ и факултет „Екранни изкуства“ ще преминат по червения килим на НАТФИЗ.  Всички те ще получат своите дипломи от ректора на Академията – проф. д-р Станислав Семерджиев,  декана на факултет „Сценични изкуства“ – проф. Пламен Марков и от ръководителите на завършващите класове – проф. д-р Александър Илиев, проф. Здравко Митков, проф. Маргарита Младенова и проф. Румен Рачев.

По традиция заедно с дипломите Академията ще обяви носителите на наградите „НАЙ-НАЙ-НАЙ 2018“, в категории: „Актьор за драматичен театър“, „Актриса за драматичен театър“, „Актьор за куклен театър“, „Актриса за куклен театър“, „Театър на движението – Мъж“, „Театър на движението – Жена“, „Дизайнер за сценични и екранни изкуства“, „Сценограф за куклен театър“ „Режисьор за драматичен театър“, „Режисьор за куклен театър“, „Най-добро представление в Учебен драматичен театър“, „Най-добро представление в Учебен куклен театър“. Статуетките „НАЙ-НАЙ-НАЙ“ ще бъдат връчени от изявени, в областта на българското образование и култура, личности – гости на церемонията.