ФИЛМОВ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН МОНТАЖ vapros?

Архив на темите, пуснати до септември 2006.

Мнениеот Darkspotter » 17 Август '06 2:58

Доста подробно описах какво ти трябва, но пак ще го направя... за теб! Трябва ти едно ксеро копие на дипломата ти за завършено средно. За монтаж не ти трябват никакви снимки. За АДТ - 2, за АКТ - 1. Аз имам на копието на дипломата си печат и "Вярно с оригинала"... но не е задължително. Все пак, ако не ти е проблем, помоли в училището ти да ти сложат мокър печат. За всеки случай. Декларацията, че не страдаш от противопоказни за специалността заболявания е опростена до толкова, че е събрана на една страничка със заявлението и просто трябва да си сложиш подписа под стандартния текст. Медицинско от лекари ще ти трябва чак, когато те приемат!
Като отидеш в София, първата ти работа е на касата на театъра на Академията. Купуваш си заявлението за левче... и плащаш такса от 15 лева за първия кръг на изпита. Вземаш си квитанцията и заедно със заявлението отиваш на ул. "Стефан Караджа" 20 и си подаваш документите. От там ще ти дадат някакъв пропуск за изпита. След всеки кръг, който минеш, ще трябв ада си плащаш по още 10 лева, за да те допуснат до следващия... но тези неща ще ти ги разясняват на изпита, предполагам.
Съгласен съм, объркани са... но нали има форум да се напътстваме :lol:
They said, "You have a blue guitar,
You do not play things as they are."
The man replied, "Things as they are
Are changed upon the blue guitar."
Аватар
Darkspotter

Мнениеот azsam » 17 Август '06 10:14

Еми мерси, ама на моите въпроси трябваше да кажеш само да че съм прав другото го разбрах ама... Мерси. :lol: :wink:
azsam

Re: ФИЛМОВ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН МОНТАЖ vapros?

Мнениеот Ines » 16 Октомври '08 15:49

Здравейте на всички!
Към кого мога да се обърна за някои въпроси, свързани със специалността ФИЛМОВ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН МОНТАЖ?

Благодаря ви предварително!
Ines

Мнениеот numi » 18 Октомври '08 16:20

Ines написа:Здравейте на всички!
Към кого мога да се обърна за някои въпроси, свързани със специалността ФИЛМОВ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН МОНТАЖ?

Благодаря ви предварително!

Пиши ТУК дано някой да може да ти отговори на запитванията! ;)
Човек, отказал се от мечтите си, се лута изгубен в забравата на това, което някога е искал да бъде... НЯМА ДА ГО ДОПУСНА!
Аватар
numi

Мнениеот Ines » 19 Октомври '08 22:22

[quote="numi"][quote="Ines"]Здравейте на всички!
Благодаря ви предварително![/quote]
Пиши [url=http://natfiz.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=575]ТУК[/url] дано някой да може да ти отговори на запитванията! ;)[/quote]
Благодаря много! :)
Ines

Мнениеот numi » 22 Октомври '08 12:40

Моля ;)
Човек, отказал се от мечтите си, се лута изгубен в забравата на това, което някога е искал да бъде... НЯМА ДА ГО ДОПУСНА!
Аватар
numi

Мнениеот mmish0 » 20 Юли '09 18:06

Здравейте.
И аз съм от неориентираните.

интересува ме имам ли шанс да ме приемат в тази специалност или приемат само уникални гении с много високи дипломи и хора с връзки или зависи от това как ще се представя на изпита?

специалността ми приляга и ще се справям добре, защото имам виждания, идеи, нестандартно мислене и т.н. - така мисля

но ме притеснява че има опасност да нямам шанс
конкретно въпроса ми е този - имам ли шанс при положение че нямам кой знае колко сериозна подготовка

правил съм си клипчета с програмки и ми е много приятно, но не знам това стига ли...
mmish0

Предишна

Назад към Стари теми