Доста подробно описах какво ти трябва, но пак ще го направя... за теб! Трябва ти едно ксеро копие на дипломата ти за завършено средно. За монтаж не ти трябват никакви снимки. За АДТ - 2, за АКТ - 1. Аз имам на копието на дипломата си печат и "Вярно с оригинала"... но не е задължително. Все пак, ако не ти е проблем, помоли в училището ти да ти сложат мокър печат. За всеки случай. Декларацията, че не страдаш от противопоказни за специалността заболявания е опростена до толкова, че е събрана на една страничка със заявлението и просто трябва да си сложиш подписа под стандартния текст. Медицинско от лекари ще ти трябва чак, когато те приемат!
Като отидеш в София, първата ти работа е на касата на театъра на Академията. Купуваш си заявлението за левче... и плащаш такса от 15 лева за първия кръг на изпита. Вземаш си квитанцията и заедно със заявлението отиваш на ул. "Стефан Караджа" 20 и си подаваш документите. От там ще ти дадат някакъв пропуск за изпита. След всеки кръг, който минеш, ще трябв ада си плащаш по още 10 лева, за да те допуснат до следващия... но тези неща ще ти ги разясняват на изпита, предполагам.
Съгласен съм, объркани са... но нали има форум да се напътстваме