Кандидат - студенти 2010 !!!

Актьорство за драматичен театър, Актьорство за куклен театър

Кандидат - студенти 2010 !!!

Мнениеот victorious » 22 Април '10 21:54

Здравейте всички бъдещи и настоящи студенти в НАТФИЗ ! : )

Прочетох всички темички във форума, но повечето от тях са доста стари и за съжаление не знам дали информацията в тях е актуална!

Моля , ако някой има желание и време да ми отговори :)

Не мога да разбера колко точно са материалите, аз съм си подготвила вече 2 стихотворения, 2 басни, 2 монолога и 2 откъса от проза, но някъде видях, че трябва само едно стихотворение, другъде прочетох, че трябва само един откъс от проза.. иии просто съвсем се обърках... а изпитите наближават (имам предвид Май месец) ... : )

Другото нещо е, че не знам колко танца и колко песни трябва да подготвя?! Модерен танц и народен или може само модерен.. и за песните .. задължително ли е да са 2 - едната, от които да е народна или може да е само една и да е съвсем лесничка, с оглед на това, че не блестя с кои знае какви певчески заложби... :D И последния ми въпрос е дали може вместо танц да си подготвя БУФО СИНХРОН - в смисъл такъв, че аз пак ще си танцувам, пак ще си зау4а някакъв танц, но ще е и буфо синхрон..и дали това няма да е нож с 2 остриета..: )

Благодаря ви предварително !!!! :D :D
Аватар
victorious

Re: Кандидат - студенти 2010 !!!

Мнениеот Vamp1r3 » 24 Април '10 0:01

Задължителни кандидатстудентски материали – по личен избор:
два монолога (драматичен и комедиен), две басни, две стихотворения, откъс от проза, песен, танц.

http://natfiz.bg/index.php?id=3111&did=9&sid=7 ;)
~ Постоянно някой, някъде реже нещо с флекс!
Аватар
Vamp1r3

Мнениеот anya » 25 Април '10 11:53

Ами ако някой е ходил/ще ходи на ранните консултации преди първите изпити, нека да пита и да каже.

За проза, мисля че е 1 откъс, почти сигурна съм. Иначе са си 2 стихотворения, 2 монолога (драматичен и комедиен), 2 басни.

Сега за песните - не съм сигурна дали едната трябва да е народна или просто на български език. Аз лично мисля някаква детска песничка да пробвам, по същата причина, която ти си написала. Но не съм шуър как ще се приеме.
Танците май 1 е достатъчен. Ако са 2 - единият трябва да е народен, но си мисля, че модерният е достатъчен, доколкото съм чувала от минали години.

Но все пак сигурност не мога да ти дам :) УСПЕХ :))))))))))))))))))))))))))))
Аватар
anya

Мнениеот victorious » 25 Април '10 19:46

Даа :D аз ще ходя на консултациите Май месец и ще питам пак :wink:

Но , Благодаря ви :!: :!: :!: :) :) :)
Аватар
victorious

Мнениеот Tik-Tok » 26 Април '10 20:59

След като питаш , става ли да кажеш малко информация за консултацийте.... :) (след като минеш , разбира се )
Аватар
Tik-Tok

Мнениеот victorious » 26 Април '10 21:15

става ;р :)
Аватар
victorious

Мнениеот anya » 30 Април '10 16:58

Стискаме палци, поне аз със сигурност! :)

Бтв и аз може да се явя на изпитите тази година, но ще е чак Септември :wink:
Аватар
anya

Мнениеот eellii » 03 Юни '10 22:35

здравейте,знаете ли точните дати на изпитите ? :oops: :roll:
eellii

Мнениеот petlioo » 09 Юли '10 1:56

ами аз доколкото знам ИЗПИТА....започва от 1 септември :) на мен ми е интересно колко хора ще кандидатстваме тази година :)
petlioo

Мнениеот finy » 09 Юли '10 21:29

Пишете ме един брой кандидатсващ :) И на мен ми е интересно колко ли народ сме :)
finy

Мнениеот petlioo » 29 Юли '10 0:53

пфф незнам ама чакам да дойде деня на изпита и да се сцепим всички :) аз лично ще се пръсна на изпита :) :) :) :)
petlioo

Мнениеот Polina. » 29 Юли '10 17:13

Все още няма дати за изпитите. Това, което се знае е, че ще са между 1 и 10 септември.
Успех на всички!
Polina.

Мнениеот anya » 09 Август '10 0:01

Има ли хора, ходили на консултациите, които бяха тази седмица при Здравко Митков (или на по-предните при него или при Ранков) и ще разкажете ли нещо любопитно, впечатления, какви са кандидатите, какви са преподавателите?
Песните една или две са последно?
И как се чувствахте там, такива нещица, м? :roll:
Аватар
anya

Мнениеот Darkspotter » 09 Август '10 0:47

Каквото и да ти говорят, една песен те оправя. Когато аз кандидатствах, почти се учудиха, че имах две песни... а това беше преди да окастрят изпита... когато все още имаше от всичко по две :mrgreen:
Преподавателите... изключително приятни хора... какви да са?! :idea:
They said, "You have a blue guitar,
You do not play things as they are."
The man replied, "Things as they are
Are changed upon the blue guitar."
Аватар
Darkspotter

Мнениеот anya » 09 Август '10 10:25

Darkspotter написа:Каквото и да ти говорят, една песен те оправя. Когато аз кандидатствах, почти се учудиха, че имах две песни... а това беше преди да окастрят изпита... когато все още имаше от всичко по две :mrgreen:
Преподавателите... изключително приятни хора... какви да са?! :idea:

Значи една песен - супер, мерси! :) А после свирят ли ти някаква мелодия и да те карат да я изпееш или нещо такова? Защото за танците съм чувала, че ти правят комбинация, която трябва да повториш?

Иначе последното изречение не знам ирония ли е, сериозно ли е :wink: , но нямам против да са наистина такива, макар че по-скоро питах за някои по-конкретни неща като впечатления от тях, а не че намеквах, че не са приятни или нещо такова. Все пак не ги познавам и ми е любопитно, макар и мненията, които ще прочета да са субективни и индивидуални. :wink: А и може би така зададох въпроса, за да се намирам на някаква приказка във форума, че никой не пише, а изпитите наближават и ми се искаше малко да се поговори за това. Не че говоренето помага, но разсейва :oops: :D
Аватар
anya

Следваща

Назад към АДТ и АКТ