ОТКРИТИ ИЗПИТИ

 

Традиция е НАТФИЗ да провежда изпитите на студентите си при „Отворени врати“. Подобна публичност спомага формирането на младите творци в директна и неподправена среща с публиката. От друга страна, отварянето на учебния процес е възможност резултатите му да бъдат непосредствено наблюдавани и оценявани от приятелите и семействата на студентите, преподаватели от други академии по изкуства и различни творци.

Подобни открити покази са изключително полезни и за бъдещите кандидат-студенти на НАТФИЗ, както и за техните родители, които могат лично да се запознаят с условията и обучението в Академията.

 

Първите открити изпити за зимната сесия са: „Тигърчето Спас“ на третокурсниците в специалност „Актьорство за куклен театър“ на доц. Жени Пашова, на 12-ти януари, от 18.00 ч. в  аудитория 610 и изпита по актьорско майсторство на второкурсниците на проф. д-р Ивайло Христов, който ще се проведе от 18.00 ч. на 12-ти и 13-ти януари в аудитория 202.

 

Посетителите на Академията ще могат да разгледат и дипломната фотоизложба на Филип Станиславов „Камера обскура“, разположена в централното фоайе на Театър НАТФИЗ.

Заповядайте!