Журналист, юрист, психолог, и актьор представят БРЕХТ – 23 юни, 19.00 ч., Сцена 47

 

Любопитни ли сте да видите, какъв ще е резултатът от представяне текстове на Брехт, не само от актьори? Как звучат думите и посланията на драматурга от устата на журналист, юрист, психолог и актьор? Скоро ще може да разберете, дали този опит е успешен!

 

На 23-ти юни, от 19.00 ч., на Сцена 47, магистрите от “Публична реч” – Ивета Ангелова, Димитрина Христова, Ваня Печикамъкова и Вартан Алексанян – ще покажат своя прочит на Брехт. Ще чуете и техните разсъждения по теми, които авторът поставя в творбите си.

Избрани произведения:

“За търпимостта на природата” – “ Но на човекът му стига това, че докрай със смъртта си се бори и осъмва до трети петли и се радва на изгрева пак.”

“Преглед на пороците и добродетелите” – “По време на соарето на подтисничеството, проведено неотдавна, под звуците на фанфарни тушове се появиха много знаменитости и засвидетелствуваха своята привързаност към властниците. “

“Ако акулите бяха хора” – “Ако акулите бяха хора, при тях естествено щеше да има и изкуство.”

“Кръглоглавите и остроглавите” – ” Уважаема публика, пиесата започва… Великият делител на черепи сега ще покаже своите черепи.”

 

Заповядайте! Те ще играят за Вас!

23.06 (четвъртък) от 19:00 ч., Сцена 47, НАТФИЗ