СЪБИТИЯ                 

Сватба със закъснител /Гостува Фери Арт/

12.06.2024 - 19:00          Представления
Театър НАТФИЗ, Голяма сцена

 

СВАТБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ

комедия от Робин Хоудън

 

Режисьор: Николай Гундеров

 

С участието на:

Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян,

Илияна Лазарова, Христина Джурова

 

Постановката “Сватба със закъснител” е комедия, която забавлява публиката вече много години. Гостувайки в България под режисурата на Николай Гундеров, тази постановка доказа, че комедията винаги може да бъде актуална и забавна.

 

Филип Аврамов изпълнява ролята на Бил, който почти да изпуска сватбата си с Рейчъл, играна от Мая Бежанска. Той е влюбен в друга жена, а тя, от своя страна, е обичаща го и не иска да го загуби. В същото време Том, игран от Тони Минасян, е влюбен в момиче, което е “тук”, вместо да е “там”. Камериерката Джули, която е играна от Илияна Лазарова, заблуждава всички с момиче на повикване, което води до много забавни ситуации. Христина Джурова също има забавна роля като майка на Рейчъл, която не е особено щастлива заради бъдещия зет си.

 

Комедията е изпълнена с много забавни и изненадващи обрати. Героите са забавни и харизматични, а режисьорската работа на Николай Гундеров е впечатляваща. Сцената е изцяло адаптирана за представлението, което позволява на актьорите да се движат свободно и да се насладят на своята роля.

 

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОТ КАСАТА НА ТЕАТЪР НАТФИЗ (ул. “Г. С. Раковски” 108А, тел. 02/9231 303)

 

и на EVENTIM.BG

 

Работно време на касата на Театър НАТФИЗ: вторник – събота, от 10.00 до 19.30 ч.; обедна почивка 14.00 – 15.30 ч.