Конкурс за сценарий на промоционален клип на Националната информационно–образователна кампания за кибер хигиена

Конкурс за сценарий на промоционален клип на Националната информационно–образователна кампания за кибер хигиена

 

Държавна агенция „Електронно управление“ стартира информационно-образователна кампания под патронажа на комисар Мария Габриел и под надслов  «НЯМА ДА МЕ ХАКНАТ».

Обявен е Конкурс за сценарий на промоционален клип на Националната информационно–образователна кампания за кибер хигиена, организирана от ДАЕУ. 

Очаква се клипът да бъде с продължителност до 3 минути. Проектите за сценарии могат да се изпращат на имейл адрес ganeva@e-gov.bg , с краен срок до 01 март 2018 г.

Кампанията цели да насърчи, както отделния гражданин, така и организациите, фирмите/бизнеса да разгледат общото си поведение, необходимо за поддържане на онлайн “здраве” (сигурност); да се популяризират простите правила, чрез които всеки може да постигне основна кибер хигиена; да се осведоми обществото за най-популярните заплахи и по този начин да повиши дигиталната си култура.

Това е национална кампания, която ще се изпълнява в рамките на 6 месеца по време на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.  Целеви групи – широка общественост; младите в социалните мрежи; малки и средни предприятия.

В прикачените файлове ще намерите материали за кампанията.

INFO CARD 1

INFO CARD 2

INFO CARD 3

INFO CARD 4

INFO CARD 5