МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА „ИЗКУСТВОТО НА ИСТИННОСТ, ДОБРОТА, ТЪРПЕНИЕ“ – 2- 22 юли 2018, Галерия “България”

МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА „ИЗКУСТВОТО НА ДЖЪН-ШАН-ЖЕН (ИСТИННОСТ, ДОБРОТА, ТЪРПЕНИЕ)“ се представя от 2 до 22 юли 2018 г. в град София.

Място: ГАЛЕРИЯ „БЪЛГАРИЯ“

Концертен комплекс – ЗАЛА БЪЛГАРИЯ (1 балкон), ул. “Г. Бенковски” №1

Работно време: от 10.00 ч. до 18.00 ч. всеки ден (включително събота и неделя)

Входът е свободен.

 

Изложбата “Изкуството на Истинност, Доброта, Търпение” е създадена през 2004 г., като чрез класическите методи в изобразителното изкуство цели да възроди човешката нравственост и човешкия морал. До момента е представена в над 900 града в 50 държави по света, включително в Европейския парламент, в парламентите на Канада, Астралия, Обединеното кралство и САЩ.  Колекцията се състои от маслени картини и традиционни китайски акварели, сътворени от художници от цял свят.

Основният стил на композицията е неоренесанс, избран заради разказвателните му способности, достъпността му и най-вече – неговата чистота. Реалистичните изображения предизвикват дълбок размисъл за смисъла на живота, вдъхновяват, облагородяват, показват силата на човешкия дух и способността на човека да посреща и устоява на злото.

Картините изобразяват лични преживявания и реални събития, които се случват и в момента и демонстрират вечната борба между доброто и злото. Те пораждат усещане за мир, спокойствие и красота, за споделена човечност, за доброта и вътрешна сила.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

За контакт:

Александра Ботева, организатор за България на „Изкуството на Джън, Шан, Жен“

мобилен телефон: 0882 440 992, електронен адрес: aleksandra_boteva@unseen.is