ДИПЛОМИРА СЕ ВИПУСК 2019

 

 

На 23-ти май (четвъртък), от 10.00 часа, в Театър НАТФИЗ, ще се състои тържествената церемония по дипломирането на Випуск 2019, която се посвещава на 100-годишнината от рождението на проф. Сашо Стоянов.

Близо 140 бакалаври и магистри от факултет „Сценични изкуства“ и факултет „Екранни изкуства“ ще преминат по червения килим на НАТФИЗ. 140 абсолвенти, от които 15 отличници! Всички те ще получат своите дипломи от ректора на Академията – проф. д-р Станислав Семерджиев, декана на факултет „Сценични изкуства“ – проф. Пламен Марков, декана на факултет „Екранни изкуства“ – доц. Любомир Христов и от ръководителите на завършващите класове – проф. д-р Атанас Атанасов, проф. Иван Добчев, доц. Майя Енчева и проф. д-р Петя Цветкова.

По традиция, заедно с дипломите, Академията ще обяви носителите на наградите „НАЙ-НАЙ-НАЙ 2019“ в категории: „Актьор за драматичен театър“, „Актриса за драматичен театър“, „Актьор за куклен театър“, „Актриса за куклен театър“, „Танцов театър“, „Сценичен и екранен дизайн“, „Сценография за куклен театър“ „Режисура за драматичен театър“, „Театрознание и театрален мениджмънт“, „Най-добро представление в Театър НАТФИЗ“, „Най-добро представление в Куклен театър НАТФИЗ“. Статуетките „НАЙ-НАЙ-НАЙ“ ще бъдат връчени от настоятелите на Академията и други изявени, в областта на българското образование и култура, личности – гости на церемонията.