Иоанна-Микаела Димитрова (студент-магистър специалност “Образователен и терапевтичен куклен театър”) с отличие “Студент на годината”

 

Националното представителство на студентските съвети (НПСС) отличи на официална церемония най-успешните и активни студенти на България в 16-тото издание на Националния приз “Студент на годината”.

Експертното жури на НПСС отличи с награда “Студент на годината” в категория “Изкуства”, студентката Иоанна-Микаела Димитрова от НАТФИЗ “Кр. Сарафов”.

През 2022 г. Иоанна-Микаела Димитрова завършва специалност “Актьорство за куклен театър”, в класа на проф. Румен Рачев, с отличен успех. В момента тя е студент-магистър в специалност “Образователен и терапевтичен куклен театър” с ръководители доц. Боряна Георгиева и проф. Румен Рачев.

Церемонията “Студент на годината” се състоя на 3-ти март в аула “Максима” на Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Церемонията се провежда под патронажа на президента Румен Радев.

Официални гости на събитието бяха министърът на правосъдието Крум Зарков, зам.- министър председател на Министерски съвет – Атанас Пеканов, както и други представителни гости.