НАТФИЗ: ПОКАНА ЗА ОТВОРЕНА ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ДИСКУСИЯ НА ТЕМА: „Сценичните организации в дигитална среда: Форми, методи, възможности“

НАТФИЗ: ПОКАНА ЗА ОТВОРЕНА ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ДИСКУСИЯ НА ТЕМА: „Сценичните организации в дигитална среда: Форми, методи, възможности“

 

Уважаеми колеги,

Проф. д-р Лидия Върбанова, ръководител на магистърската програмата „Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии“ на НАТФИЗ ще сподели международен опит как можем да използваме новите технологии в творческите организации. Ще обсъдим заедно:

  • Как творците и мениджърите използват дигиталното пространство?
  • Защо иновациите и дигиталното предприемачество са важни направления в арт мениджмънта днес?
  • Какво се случва със сценичните изкуства по света в условията на пандемия и какви са предстоящите сценарии?

Проф. Върбанова ще представи и акцентите в осъвременената магистърска програма.

 

Каним колеги, работещи в държавни и общински театри, както и в други организации в областта на изкуствата, да се включат онлайн на 13 юли, понеделник от 15:00 до 16.30 часа, като последват този линк:

https://us02web.zoom.us/j/4425578951?pwd=Q1ZvVkJvQXl0S0d0RTIxU0cvektQQT09

Meeting ID: 442 557 8951

Password: 780141

 

Вярваме, че заедно сме в състояние да превърнем наложените ограничения във възможности за развитие – зависи от нас!

Проф. д-р Лидия Върбанова има професионален опит като консултант, преподавател, изследовател и мениджър в над 60 страни. Нейното професионално портфолио фокусира върху разработването на културни политики  и мениджърски стратегии, предприемачество и иновации, икономика и финансиране, управление на проекти, организационно развитие и онлайн технологии, със специален акцент върху изкуствата, културата и творческите индустрии.

Поканата е част от програмата на НАТФИЗ за подпомагане на творците в условията на кризата причинена от COVID-19.