“Виртуален форум за образование и професионална реализация” – организиран от Френският институт в България и Кампус Франс – 19 ноември 2021

 

Френският институт в България и Кампус Франс имат удоволствието да Ви поканят да участвате във второто издание на “Виртуален форум за образование и професионална реализация” на 19 ноември 2021 г.

3 тематични секции ще бъдат предложени на посетителите :

Секция «Учебни заведения », където представители на френски висши учебни заведения,  както и на университетските франкофонски програми в България, ще информират за предлаганите учебни програми за академичната 2022/2023 година и свързаните с тях възможности за професионална реализация.

Секция «Предприятия», където представители на френски компании в България ще се срещнат в индивидуални интервюта със студенти и дипломирани специалисти, за да им представят спецификата на стажовете и на работните позиции, които предлагат.

Секция «Уебинари », където университетски преподаватели и експерти от професионалните среди ще изнесат конференции по въпроси, свързани с обучението във висши учебни заведения, както и за търсене на стаж или работа.

Специално разработената виртуална платформа ще даде възможност на студентите да проведат индивидуални срещи по предварително изготвен график с представителите на френските висши учебни заведения и на университетските франкофонски програми в България, на предприятията, както и да участват в уебинарите.

С тази проява се открива кандидат-студентската кампания за академичната 2022/2023 година.

Запишете се тук