Покана за крос-медиен симпозиум на 28-ми ноември от 18.30 ч.

Крос-медиен симпозиум

 

 

Как можем да използваме крос-медийната комуникация и мисленето на света в сюжети в български вариант?

Срещата е предназначена за хора с интереси към филми, документалистика, театър, анимация, игри; за писатели и други професионалисти, преподаватели и студенти, чиято дейност е свързана с разказване на истории.

В продължение на четири поредни години НАТФИЗ кани Саймън Джон Андреасен да прави кросмедийни уъркшопи със студентите от факултет „Екранни изкуства“. Елате и се запознайте със Саймън и научете повече за проекта CITIZEN STREET и за света на историите. Включете се в дискусията за това как крос-медийната комуникация и мисленето на света в сюжети могат да се приложат в български вариант.

Кой е Саймън: Саймън Джон Андреасен си е поставил за цел да споделя знанията си за създаването на сюжетни светове, които е натрупал чрез огромния си опит в изграждането на истории в различни медии за големи издатели по целия свят. През последните седем години Саймън работи като ръководител на две специалности в Националното филмово училище на Дания и разработва изцяло нов практически модел (ЗВЕЗДНИЯТ МОДЕЛ), който може да се използва за създаване на нови оригинални сюжетни светове и за разширяване на вече съществуващи за различни медии и артистични преживявания.

Кога ще се срещнем: 28.11.2023 г.   18.30 ч.

Къде ще се срещнем: в заседателната зала на НАТФИЗ, Зала ул. „Раковски“ 114

Вход свободен. Заповядайте!