НАТФИЗ – НА 70 В КРАК С ВРЕМЕТО!

НАТФИЗ подготви модернизация и актуализация на електронните си платформи, като част от програмата за отбелязване на 70-тата си годишнина. Те ще бъдат основните канали за връзка с публиките му – зрителите на учебните сцени и бъдещите кандидат-студенти.

Преди дни стартира новия сайт www.natfiz.bg, а след по-малко от месец, през фейсбук профила на Академията, ще започне новата електронна кандидатстудентска кампания. Необходимата информация, график с консултации и помагала за бъдещите възпитаници на НАТФИЗ няма да се отпечатват, а ще бъдат предоставяни по електронен път.

Запознайте се с платформите на НАТФИЗ. Харесайте през тях своето представление на Учебен драматичен театър или на Учебен куклен театър. Гледайте студентските анимационни, игрални и документални филми. Разгледайте специалностите.  Запознайте се със стипендиантските програми, програмите за мобилност и всички преференции (общежитие, безплатен достъп до библиотека, интернет, студентски стол, здравно осигуряване, студентско кредитиране, намаления за транспорт, безпрепятствен достъп до културни събития – спектакли, кинопрожекции, фотоизложби, възможност за практики и т.н.), които получават възпитаниците на Академията. Отправете своите въпроси.