Безплатен пробен достъп до електронни колекции на ARTFILMS DIGITAL (до 31.03.2022 г.)

ARTFILMS DIGITAL е платформа, която предлага достъп до над 1600 филма, създадени от най-добрите режисьори и актьори. Уникална колекция, включваща авангардни творби на съвременни художници, история на изкуството, театрални постановки, филми. Съдържанието е от цял святАвстралия, Обединеното кралство, САЩ, Германия, Дания, Франция, Унгария, Канада, Швейцария, Пакистан, Индонезия, Африка и Япония и обхваща такива области като визуални и приложни изкуства, филм Проучвания, Медийни изследвания, Музика и танци, История, Философия и др.

В допълнение към богатото видео съдържание, Artfilms Digital включва майсторски класове, документални филми, интервюта и други – съдържание, което забавлява, образова и информира.

Възможностите за потребителите са избор на качество на видеото, функции за споделяне и вграждане, като може да зададете начална и крайна точка на клип, метаданни за видеоклипа, многобройни възможности за търсене.

Достъпът е без регистрация от устройства на територията на академията: https://www.artfilms-digital.com/

 

При отдалечен достъп е необходимо да се ползва потребителско име и парола, които можете да получите по имейл. При интерес изпратете запитване на b.manoilova@natfiz.bg